5600 ekstra billetter i salg til “Lyden af de skuldre vi står på”

Den danske sangskat hitter i Aarhus

Succesforestillingen “Lyden af de skuldre vi står på” udvider igen spilleperioden. “Det bedste resultat i min tid,” siger Aarhus Teaters direktør .

Der er rift om pladserne til genopsætningen af “Lyden af de skuldre vi står på” på . Det er en musikforestilling, der plukker sange fra den danske sangskat og nyfortolker dem i en teaterkoncertlignende iscenesættelse.

Den 31. januar i år slog dørene op til repremiere på forestillingen, og spilleperioden er nu blevet udvidet med i alt 8 ekstra forestillinger i år.

“Lyden af de skuldre vi står på” havde første gang premiere i 2017, hvor den fik en meget positiv modtagelse af anmelderne, og i 2018 modtog den en Reumert-statuette for Årets Musical/Musikteater.

Læs også anmeldelsen af forestillingen fra 2017

“Vi har allerede solgt 19.000 billetter, hvilket svarer til billetsalget for hele spilleperioden i 2017, da forestillingen blev uropført,” udtaler i en pressemeddelelse fra teatret.

Han understreger, at teatret med de 5.600 ekstra billetter i salg nu har nået loftet for, hvad det kan udbyde. Forestillingen spiller sidste gang den 14. marts 2020.

Lyden af de skuldre vi står på - Aarhus Teater

Foto: Emilia Therese

Del denne artikel

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere