Foto: Emilia Therese

5600 ekstra billetter i salg til “Lyden af de skuldre vi står på”

Den danske sangskat hitter i Aarhus

Succesforestillingen “Lyden af de skuldre vi står på” udvider igen spilleperioden. “Det bedste resultat i min tid,” siger Aarhus Teaters direktør Allan Aagaard.

Der er rift om pladserne til genopsætningen af “Lyden af de skuldre vi står på” på Aarhus Teater. Det er en musikforestilling, der plukker sange fra den danske sangskat og nyfortolker dem i en teaterkoncertlignende iscenesættelse.

Den 31. januar i år slog Aarhus Teater dørene op til repremiere på forestillingen, og spilleperioden er nu blevet udvidet med i alt 8 ekstra forestillinger i år.

“Lyden af de skuldre vi står på” havde første gang premiere i 2017, hvor den fik en meget positiv modtagelse af anmelderne, og i 2018 modtog den en Reumert-statuette for Årets Musical/Musikteater.

Læs også anmeldelsen af forestillingen fra 2017

“Vi har allerede solgt 19.000 billetter, hvilket svarer til billetsalget for hele spilleperioden i 2017, da forestillingen blev uropført,” udtaler Allan Aagaard i en pressemeddelelse fra teatret.

Han understreger, at teatret med de 5.600 ekstra billetter i salg nu har nået loftet for, hvad det kan udbyde. Forestillingen spiller sidste gang den 14. marts 2020.

Lyden af de skuldre vi står på - Aarhus Teater
Marluze da Cruz
Foto: Emilia Therese