Aarhus Teater: “Fornuft og følelse” udsolgt før premieren

Dramatiseringen af Jane Austens “Fornuft og følelse” på er udsolgt, og teatret åbner derfor for seks ekstra forestillinger.

I morgen den 21. april er der premiere på forestillingen “Fornuft og følelse” på Aarhus Teater, men allerede nu kan teatret melde udsolgt på hele den ordinere spilleperiode den 21. april til 21. maj. Derfor vælger teatret nu at åbne for seks ekstra forestillinger den 23. til 28. maj.

“Rigtigt mange mennesker har et forhold til Jane Austens bøger og film. Det er dejligt at se, at publikum også har udvist en stor interesse for vores teaterversion af »Fornuft og følelse«,” skriver teaterdirektør i en pressemeddelelse fra . “Fornuft og følelse” er dramatiseret af ud fra Jane Austens klassiker fra 1811.

Teaterdirektør Trine Holm Thomsen Foto: Runólfur Geir Guðbjörnsson
Teaterdirektør
Foto: Runólfur Geir Guðbjörnsson

Teatret har hentet stærke kræfter udefra til forestillingen – blandt andre instruktør og tidligere teaterchef , samt scenografen , som Langdal har haft kunstnerisk parløb med igennem adskillige år. Desuden er og at finde på rollelisten, sammen med ni skuespillere fra Aarhus Teaters eget ensemble og yderligere otte medvirkende.

Forestillingen anmeldes på mortenhede.dk kort efter premieren.


Abonnér på indhold fra mortenhede.dk via RSS, eller følg med på Facebook eller Twitter. Vil du gerne have din nyhed på mortenhede.dk, er du velkommen til at kontakte mig.

Del denne artikel

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere