Allan Aagaard er ny direktør på Aarhus Teater

Allan Aagaard er netop udpeget til ny direktør for Aarhus Teater. Allan Aagaard kommer ligesom sin forgænger fra en toppost i Danske Bank.

Aarhus Teaters bestyrelse har netop offentliggjort deres valg af ny direktør. Det bliver Allan Aagaard, der fra den 1. februar 2017 skal stå i spidsen for landsdelsscenen sammen med teaterdirektør Trine Holm Thomsen. Han overtager stillingen efter Henning Kærsgaard, der har valgt at opsige sin stilling. Han har været direktør for Aarhus Teater siden marts 2009.

Pressefoto, Allan Aagaard

Med Allan Aagaard som ny direktør får Aarhus Teater endnu en direktør med baggrund i finanssektoren. Han kommer fra en toppost i Danske Bank, ligesom den afgående Henning Kærsgaard gjorde i sin tid. Allan Aagaard har ifølge teatret en bred interesse for kunst og kultur, og han I en pressemeddelelse fra teatret siger han:

Aarhus Teater er en af landets førende kulturinstitutioner og har en enorm betydning for rigtigt mange mennesker, såvel eksternt som internt. Jeg ser det som en utroligt spændende arbejdsplads, hvor jeg kan få lov til at udfolde alle mine ledelseskompetencer og være med til at styre og udvikle teatret ind i en meget spændende fremtid.”

Teaterdirektør Trine Holm Thomsen Foto: Runólfur Geir Guðbjörnsson
Teaterdirektør Trine Holm Thomsen
Foto: Runólfur Geir Guðbjörnsson

Teaterdirektør Trine Holm Thomsen hilser sin nye direktørkollega velkommen med ordene:

“Jeg glæder mig over valget af Allan Aagaard som ny direktør og ser frem til at arbejde i tæt parløb med ham fremover. Jeg kender Allan som en venlig, åben, interesseret og lyttende person, der også er en flittig kulturbruger og initiativtager til kulturelle og netværksmæssige projekter. Han har en stærk ledelsesmæssig baggrund, og jeg er sikker på, at han vil passe godt ind på teatret.”

Læs mere om Aarhus Teaters organisation på teatrets hjemmeside.


Abonnér på indhold fra mortenhede.dk via RSS, eller følg med på Facebook eller Twitter. Vil du gerne have din nyhed på mortenhede.dk, er du velkommen til at kontakte mig.