Allan Aagaard er ny direktør på Aarhus Teater

er netop udpeget til ny direktør for . kommer ligesom sin forgænger fra en toppost i Danske Bank.

Aarhus Teaters bestyrelse har netop offentliggjort deres valg af ny direktør. Det bliver , der fra den 1. februar 2017 skal stå i spidsen for landsdelsscenen sammen med teaterdirektør . Han overtager stillingen efter Henning Kærsgaard, der har valgt at opsige sin stilling. Han har været direktør for siden marts 2009.

Pressefoto, Allan Aagaard

Med som ny direktør får endnu en direktør med baggrund i finanssektoren. Han kommer fra en toppost i Danske Bank, ligesom den afgående Henning Kærsgaard gjorde i sin tid. har ifølge teatret en bred interesse for kunst og kultur, og han I en pressemeddelelse fra teatret siger han:

er en af landets førende kulturinstitutioner og har en enorm betydning for rigtigt mange mennesker, såvel eksternt som internt. Jeg ser det som en utroligt spændende arbejdsplads, hvor jeg kan få lov til at udfolde alle mine ledelseskompetencer og være med til at styre og udvikle teatret ind i en meget spændende fremtid.”

Teaterdirektør Trine Holm Thomsen Foto: Runólfur Geir Guðbjörnsson
Teaterdirektør
Foto: Runólfur Geir Guðbjörnsson

Teaterdirektør hilser sin nye direktørkollega velkommen med ordene:

“Jeg glæder mig over valget af som ny direktør og ser frem til at arbejde i tæt parløb med ham fremover. Jeg kender Allan som en venlig, åben, interesseret og lyttende person, der også er en flittig kulturbruger og initiativtager til kulturelle og netværksmæssige projekter. Han har en stærk ledelsesmæssig baggrund, og jeg er sikker på, at han vil passe godt ind på teatret.”

Del denne artikel

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere