ANMELDELSE: Akrylarium, Art Farm

Det trillende benspænd i "Akrylarium" sætter fokus på nærhed

Forestillingen "Akrylarium" fra aarhusianske Art Farm viser os med cirkulerende akrylglas og adræthed, hvor vigtigt fysisk nærhed er for os.

Art Farm har skabt en danseforestilling – eller måske nærmere en fysisk performance – der undersøger oplevelsen af nærhed i en tid, hvor vi er adskilt af virusskærmende akrylglasplader.

Titlen "Akrylarium" kan oversættes til "en verden af akryl", hvilket er en meget rammende beskrivelse af, hvordan vores virkelighed så ud efter nedlukningen i marts 2020. Når vi mødte mennesker – både ekspedienten i supermarkedet og vores nærmeste familie på plejehjemmet – foregik det på hver vores side af akrylglasset.

Denne artikel kan også læses (gratis) på teateravisen.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere