ANMELDELSE: Rejsen til mormor, Teatergruppen Batida

Når en forestilling blot skal fra A til B

Man savner dramatik i Teatergruppen Batidas transportspækkede "Rejsen til mormor", som heldigvis byder på musik og godt selskab i stedet.

Hvis man er i tvivl om, hvad Teatergruppen Batidas forestilling "Rejsen til mormor" handler om, så er det altså bare om at læse titlen én gang til. "Rejsen til mormor" handler nemlig om Laila, der skal rejse til Iran sammen med sin far for at møde sin mormor for første gang.

Og selvom det kunne lyde som begyndelsen på en spændende multikulti-forestilling om kulturudveksling og slægtskab, så viser det sig efterhånden, at forestillingen mest af alt handler om at rejse. Om at køre med bus. Om at køre med nattog. Og om at komme for sent til en færge. Og når rejsen er slut, er forestillinge

Dette kræver et abonnement

På mortenhede.dk kan du gratis læse aktuelle teateranmeldelser, så længe forestillingen spiller. Vil du have adgang til ældre anmeldelser og eksklusive artikler, guides, interviews og nyhedsoverblik, så kan du oprette et abonnement til 99,- kroner om måneden. Du kan til enhver tid ændre eller opsige dit abonnement.

Har du allerede et abonnement? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere