ANMELDELSE: Sex, Aveny-T

Katastrofal teaterversion af tv-serien "Sex" på Aveny-T

Ungdomsforestillingen "Sex" på Aveny-T er tåkrummende dårlig og endnu et eksempel på, at man ikke bare kan hive et tv-format ind på scenen.

Jon Stephensen har igennem sin tid som direktør på Aveny-T forsøgt at udråbe teatret til Danmarks nationalscene for ungdomsteater. Men der har været langt imellem de nationalsceneværdige forestillinger på Aveny-T, og manden med ambitionerne har for nyligt forladt posten. Derfor virker det som et søm i kisten, at ungdomsforestillingen "Sex" fejler så eftertrykkeligt, som den gør.

Forestillingen er en teaterversion af tv-serien "Sex" på TV2 fra 2020. Men forvandlingen fra skærm til scene lykkes ikke i hænderne på Leo Clara Mendes, som også stod bag tv-manuskriptet.

Denne artikel kan også læses (gratis) på teateravisen.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere