ANMELDELSE: Spil død vol. 13+, Hvid Støj

Hvis ungdommen var et gameshow på tv

behandler med den konceptstærke forestilling “Spil død vol. 13+” begreberne frygt og angst hos unge – både araknofobi og frygten for at være forkert.

Vi har tre overlevelsesstrategier eller forsvarsreaktioner, når vi oplever angst, nemlig flugt, angreb eller passivitet – dvs. at spille død. Sceneproduktion præsenterer med ‘Spil død vol. 13+’ en konceptforestilling, hvor frygt og angst er omdrejningspunktet for et gameshow, de kalder ’game of life – teen version’.

I dette gameshow møder vi to deltagere, der skal dyste om at komme igennem ungdommen uden for meget angst. Og det begynder ikke for let, for først skal man vælge sin type, og man har ikke ret meget tid, det er en stresset situation, og værten understreger igen og igen, at man kun kan vælge én gang.

Så hvad skal man vælge? Sporty, klassens klovn eller 12-talspige? Der er så mange muligheder for at træde ved siden af, og i virkeligheden vil man gerne bare være, ligesom de andre. Og måske kan vi kun vælge forkert, når vi selv skal vælge. I hvert fald kommer ingen af vores deltagere rigtigt godt fra start, fordi de begge vinder en angst, som de skal have med sig igennem spillet.

Læs hele anmeldelsen på teateravisen.dk


Idé, koncept og iscenesættelse: Manuskript: og | Medvirkende: og Visuelt design: | Videodesign: | Komponist: | Kostumer: Produceret af:

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere