“Erasmus Montanus” genopsættes i København og Aarhus

Erasmus Montanus rejser til hovedstaden

får Københavnspremiere på Aarhus Teaters reumertvindende “Erasmus Montanus”, der spillede i Aarhus sidste år.

Christian Lollikes reumertvindende opsætning af Holbergs “Erasmus Montanus” spillede for udsolgte sale på i 2017. Nu får forestillingen repremiere på i København og genopsættes derefter i Aarhus.

Forestillingen er produceret af og i København, men forestillingen spillede dog kun i Aarhus. Derfor er samarbejdet med en mulighed for at få forestillingen opsat i København.

, der er direktør for og dermed , udtaler i en pressemeddelelse:

“Når vi på samarbejder med og , bliver vi en endnu større muskel. Tilsammen kan vi ramme et meget større publikum, ikke bare på tværs af de tre teatres vidt forskellige profiler – også på tværs af landsdelene. Det er et enormt attraktivt samarbejde.”

Ifølge direktør er det glædeligt at kunne imødekomme de københavnske forespørgsler:

“Jeg er glad for, at og nu får mulighed at opføre Erasmus Montanus i København. Da vi spillede forestillingen i Aarhus i 2017, fik vi overvældende mange opfordringer fra det københavnske publikum til at opsætte den i hovedstaden. Det ønske kan vi med stolthed nu opfylde i form af samarbejdet med i deres fantastiske teaterrum.”

“Erasmus Montanus” spiller på i København den 18. januar til 2. februar, og genopsættes derefter på den 16. februar til 16. marts.

Del denne artikel

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere