Fire nye afgangsforestillinger fra Skuespilleruddannelsen i Aarhus

slår dørene op for fire nye afgangsforestillinger fra Skuespilleruddannelsen ved begyndelsen af juni.

Ulrik Nykjær Jeppesen, Durita Dahl Andreassen og Matias Hedegård Andersen Foto: Emilia Therese
, og
Foto: Emilia Therese

Nu nærmer tiden sig, hvor den danske teaterbranche kan byde 25 nyuddannede skuespillere velkommen. De ni af dem bliver uddannet på Skuespilleruddannelsen ved Aarhus Teater, og traditionen tro afslutter de studerende med en afgangsforestilling.

I år bliver det til ikke mindre end fire afgangsforestillinger i Aarhus, og de spiller fra på  mandag den 2. juni 2014. Desuden er forestillingerne en del af teaterfestivalen CPH STAGE i København den 11. til 22. juni.

Nanna Cecilie Bang, Michael Lundbye Slebsager og Ena Spottag Fog Foto: Emilia Therese
, og
Foto: Emilia Therese

Forestillingerne er produceret ved hjælp af lokale kendinge – blandt andet af dramatiker , der er uddannet fra Dramatikeruddannelsen ved i 2013, og Aarhus Teaters egen iscenesætter en af forestillingerne.

To af forestillingerne er monologer; i forestillingen “Medpassager” og i forestillingen “Darth Wendy”. Desuden spiller og over for hinanden i “Løfter”, og endelig er der forestillingen “Lang tid efter kommer det værste” med , , , og .

Max Raundahl Laursen, Josephine Park og Zaki Nobel Mehabil Foto: Emilia Therese
, og
Foto: Emilia Therese

Billetter til forestillingerne er gratis og kan anskaffes via Aarhus Teaters hjemmeside, og afgangsforestillingerne er traditionelt et ‘must see’, hvis man vil være blandt de første til at se de nye ansigter.

Del indlægget med dine venner

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere