Foto: Emilia Therese

Fire nye afgangsforestillinger fra Skuespilleruddannelsen i Aarhus

Aarhus Teater slår dørene op for fire nye afgangsforestillinger fra Skuespilleruddannelsen ved Aarhus Teater begyndelsen af juni.

Ulrik Nykjær Jeppesen, Durita Dahl Andreassen og Matias Hedegård Andersen Foto: Emilia Therese
Ulrik Nykjær Jeppesen, Durita Dahl Andreassen og Matias Hedegård Andersen
Foto: Emilia Therese

Nu nærmer tiden sig, hvor den danske teaterbranche kan byde 25 nyuddannede skuespillere velkommen. De ni af dem bliver uddannet på Skuespilleruddannelsen ved Aarhus Teater, og traditionen tro afslutter de studerende med en afgangsforestilling.

I år bliver det til ikke mindre end fire afgangsforestillinger i Aarhus, og de spiller fra på  mandag den 2. juni 2014. Desuden er forestillingerne en del af teaterfestivalen CPH STAGE i København den 11. til 22. juni.

Nanna Cecilie Bang, Michael Lundbye Slebsager og Ena Spottag Fog Foto: Emilia Therese
Nanna Cecilie Bang, Michael Lundbye Slebsager og Ena Spottag
Foto: Emilia Therese

Forestillingerne er produceret ved hjælp af lokale kendinge – blandt andet af dramatiker Henrik Szklany, der er uddannet fra Dramatikeruddannelsen ved Aarhus Teater i 2013, og Aarhus Teaters egen Jacob Madsen Kvols iscenesætter en af forestillingerne.

To af forestillingerne er monologer; Ulrik Nykjær Jeppesen i forestillingen “Medpassager” og Ena Spottag i forestillingen “Darth Wendy”. Desuden spiller Durita Dahl Andreassen og Nanna Cecilie Bang over for hinanden i “Løfter”, og endelig er der forestillingen “Lang tid efter kommer det værste” med Josephine Park, Max Raundahl Laursen, Zaki Nobel Mehabil, Matias Hedegård Andersen og Michael Lundbye Slebsager.

Max Raundahl Laursen, Josephine Park og Zaki Nobel Mehabil Foto: Emilia Therese
Max Raundahl Laursen, Josephine Park og Zaki Nobel Mehabil
Foto: Emilia Therese

Billetter til forestillingerne er gratis og kan anskaffes via Aarhus Teaters hjemmeside, og afgangsforestillingerne er traditionelt et ‘must see’, hvis man vil være blandt de første til at se de nye ansigter.