Skræddersyede foredrag og workshops

Har du emnet? Så sørger jeg for indholdet!

Som journalist er jeg ekspert i research og formidling. Derfor kan jeg til enhver tid gå i dybden i et ukendt fagområde, inddrage kilder og ekspertviden, relatere stoffet til virkeligheden og få det til at give mening i praksis.

Jeg har ingen standardløsninger, men udvikler ud fra et grundigt interview et event eller indlæg, der passer til jer. Formatet finder vi sammen – det kan være alt fra fem minutters peptalk til flere dages kursus.

Du har sikkert allerede en idé om, hvad medarbejderne, ledergruppen, medlemmerne i foreningen eller eleverne skal have ud af foredraget. Eller måske er der et konkret ønske om, hvad seminaret eller workshoppen skal resultere i.

Det er min opgave at sørge for, at eventet når disse målsætninger. Og hvis du endnu ikke er sikker på, hvilket emne du søger, tager jeg gerne en samtale med dig om, hvad der kunne give bedst mening for jer.

Jeg har erfaringerne og redskaberne til at sammensætte det event, der både inspirerer, udvikler og underholder deltagerne. Og det afgørende for vores samarbejde er, at eventet skaber værdi for jer.

Lad os tage en 100 % uforpligtende samtale. Indtast dine oplysninger herunder, og så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Bliv ringet op