Foredrag

Mine foredrag tager udgangspunkt i mit eget liv, mine personlige og professionelle erfaringer – både som leder, konsulent og teaterjournalist. De henvender sig til virksomheder, foreninger, konferencer og større private arrangementer.

Du kan også booke mig som facilitator eller moderator til eksempelvis kulturevents, debatter og talks.

Jeg tilrettelægger gerne foredraget særligt til jer, og ellers kan du blive inspireret af nedenstående forslag. Kontakt mig for at høre nærmere!

Mine foredrag

Kend teaterhistorien er et lærerigt foredrag, der går igennem hele teaterhistorien fra lang tid før vores tidsregning og frem til i dag. Når man kender sin teaterhistorie, kan man se teater med et bredere perspektiv, og man lærer at forstå kulturens betydning for mennesket op igennem verdenshistorien.

Hvad skal vi med kultur? tager fat på kultur-begrebet i bred forstand. Her ser vi på, hvad kunst og kultur gør for samfundet, men også hvordan vi forstår kultur i virksomheder og i særlige grupperinger i befolkningen. Kan vi styre kulturen? Kan vi undvære den? Kan vi tjene penge på den?

Ham der Holberg zoomer ind på forfatteren Ludvig Holberg, der ikke kun var fader til komedier som “Jeppe på bjerget” og “Erasmus Montanus”, men på mange måder fader til vores sprog. Han troner majestætisk foran Det Kgl. Teater i København, men han var jo normand. Og så revsede han adelen, selvom han selv var baron. Hvordan hænger det sammen? Det tager dette foredrag fat på.