Frivillige donationer på mortenhede.dk

Hvis du synes godt om indholdet på mortenhede.dk, så håber jeg, at du vil overveje at støtte mit arbejde med et lille beløb hver måned. Du kan selv vælge beløbets størrelse, og du kan naturligvis til enhver tid ændre beløbets størrelse eller afmelde din støtte igen.

Du tilmelder dig nemt og sikkert på mortenhede.10er.dk eller ved at trykke på knappen i toppen af siden.

Da din støtte er frivillig, og alt indhold på mortenhede.dk er gratis for alle, er der ikke tale om et egentligt abonnement. Men du er med til at støtte mit arbejde og give mig mulighed for, at jeg kan lægge mere tid i arbejdet på mortenhede.dk. Dermed vil du få endnu mere og endnu bedre indhold på siden.

På forhånd et stort TAK herfra!

Hvad går din støtte til?

Med din donation hjælper du mig meget – selvfølgelig først og fremmest ved at bakke op om mit arbejde. Men du giver mig også mulighed for at komme mere “ud i landet”. Hvis du er trofast følger på mortenhede.dk, så har du sikkert opdaget, at en stor del af indholdet kommer fra Aarhus. Det er der, jeg bor, og da det koster både ekstra tid og transportudgifter, så bliver det desværre for lidt til “udflugter”.

Men det er min ambition, at mortenhede.dk skal dække en større del af landet. Transportudgifterne betaler jeg selv i dag, men din donation vil gøre det muligt for mig at besøge flere danske teatre oftere, samt møde interessante teaterfolk i hele landet til “Morten Hedes Teaterpodcast”, som ikke tilfældigvis bor eller er på besøg i Aarhus.

Endeligt er du med din støtte også med til at sende et signal om, at teaterjournalistik er et reelt stykke arbejde, som har en værdi for læserne og lytterne. Jeg mener, det er vigtigt, at kulturjournalistikken er tilgængelig for alle for at sikre et levende kulturliv, og derfor skal indholdet være gratis for alle. Du støtter altså mortenhede.dk, fordi DU gerne vil betale for professionel teaterjournalistik og være med til at stille det til rådighed for andre.

Praktisk omkring donationer

Den tekniske del af donationerne varetages af konceptet 10er, og dine betalingsoplysninger behandles selvfølgelig fortroligt og krypteret via sikre forbindelser. På 10er.dk kan du finde yderligere oplysninger om betalingerne.

Du kan til enhver tid afmelde dig donationerne med øjeblikkelig virkning – det er faktisk bare at klikke på et link. Du kan også til enhver tid ændre det beløb, du vil donere om måneden. Når du tilmelder dig, oplyser du kun din mail-adresse, hvor du modtager en kvittering hver måned.

Når du er tilmeldt, deltager du automatisk i eventuelle lodtrækninger. Det kan også ske, at jeg får mulighed for at invitere dig til gratis eller billige arrangementer. I så fald bliver du naturligvis kontaktet via mail, men det vil være absolut undtagelsesvist – og aldrig med irrelevant spam-halløj. Du kan naturligvis også altid bede mig springe dig over på listen.

Andre måder at støtte på

Penge er selvfølgelig ikke alt. Det er mit ønske, at mortenhede.dk skal være en hjemmeside, hvor kulturen diskuteres, og derfor kan du også hjælpe mig meget ved blot at give din mening til kende – både i kommentarfelterne her på siden, samt ved at dele anmeldelser, artikler og podcasten med dine venner på de sociale medier.

Vil du hjælpe mig endnu mere og stadig ikke betale en rød øre, kan du bruge et par minutter på at anmelde Morten Hedes Teaterpodcast på iTunes (find podcasten i iTunes Store og tryk på “Vurderinger og anmeldelser”). Eller du kan sige din overordnede mening om hele mortenhede.dk på Trustpilot ved at klikke her.

Endeligt kan du bakke op ved at følge med i alle udgivelserne, som du sikkert allerede gør. Men hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, som én gang om ugen sender en oversigt med de overskrifter, der er blevet udgivet i ugens løb. På den måde går der ikke en eneste anmeldelse din næse forbi.

På forhånd tak for din støtte og opbakning!