Instruktøren og scenografen

Hede møder
Hede møder
Instruktøren og scenografen/

Jeg møder og , der begge er ansat på som henholdsvis husinstruktør og husscenograf. I dette afsnit taler jeg med dem om deres arbejde, og hvilke roller de har i en teaterproduktion.  og har som huskunstnere på fået ansvar for produktionerne på teatrets Studio-scene, hvor de for nyligt havde premiere på forestillingen “4:48 Psychosis”.

De arbejder også på projekter hver for sig, hvor eksempelvis instruerede “Techno”, som spillede på GBAR i Aarhus og Never Mind i København, samt “Misery” på Teater Republique. har blandt andet været halvdelen af scenografduoen Gehrt & Grarup, som stod bag scenografien til “Erasmus Montanus” på og Sort/Hvid, som modtog en Reumert-statuette for Årets Scenedesign 2017.

Jeg møder Sargun Oshana og David Gehrt, der begge er ansat på Aarhus Teater som henholdsvis husinstruktør og husscenograf. I dette afsnit taler jeg med dem om deres arbejde, og hvilke roller de har i en teaterproduktion. Sargun Oshana og David Gehrt har som huskunstnere på Aarhus Teater fået ansvar for produktionerne på teatrets Studio-scene, hvor de for nyligt havde premiere på forestillingen "4:48 Psychosis".

De arbejder også på projekter hver for sig, hvor eksempelvis Sargun Oshana instruerede "Techno", som spillede på GBAR i Aarhus og Never Mind i København, samt "Misery" på Teater Republique. David Gehrt har blandt andet været halvdelen af scenografduoen Gehrt & Grarup,

[rpt name=”erhverv”]

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Tagget i dette indlæg: Aarhus Teater, David Gehrt, Sargun Oshana

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere