KOMMENTAR: Berlingske giver Det Kongelige Teater medansvar for koreograf Liam Scarletts selvmord

Havde ansvar i Liam Scarlett selvmord?

Der er ikke belæg for s påstand om, at Det Kgl. Teater har et medansvar i Liam Scarletts selvmord. Pressenævnet bør udtale kritik.

Koreografen Liam Scarlett skulle have opsat balletten “Frankenstein” på i 2022. Men på baggrund af anklager om krænkende adfærd, som Royal Ballet i London modtog i 2019, valgte en række teatre at afbryde samarbejdet. aflyste forestillingen i foråret 2021.


Du bestemmer selv prisen

Få ubegrænset adgang på mortenhede.dk til en valgfri månedlig pris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet eller ændre prisen.

Bemærk! Abonnementet er personligt og kun til privat brug.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere