KOMMENTAR: Er jeg usaglig, fordi jeg er en mand?

Jeg vil heller ikke fravælges på grund af mit køn

Jeg stak hånden ind i en hvepserede, da jeg i min anmeldelse i Jyllands-Posten gav en middelkarakter for sit comedyshow Kontroltaber. Showets bedømmelse, vil jeg dog mene, er det, der har fået mindst omtale, fordi anmelderne overordnet set har været enige i 3-4 stjerner til showet.

Nej, det er et langt mere kønspolitisk problem, der bliver taget op på Facebook og Twitter, og som ISCENE nu har omtalt i en artikel (Læs artiklen her) Et spørgsmål om, hvorvidt en mand er i stand til at anmelde et comedyshow af en kvinde om at være kvinde.

Artiklen fortsætter …


Få fuld adgang med det samme!

Som abonnent er du med til at betale for professionel kulturjournalistik. Du får ubegrænset adgang til mortenhede.dk, og du er med til at holde siden reklamefri.

Vælg et abonnement herunder for at komme i gang. Hvis du allerede har et abonnement, kan du logge ind her. Velkommen på mortenhede.dk!

Månedlig
Fuld adgang
kr99,-
Prøv gratis i 14 dage. Herefter fortsætter abonnementet til 99,- kroner om måneden.
Prøv 14 dage gratis
Årlig
Fuld adgang
kr990,-
Betal for et år ad gangen, og spar 198,- kroner. Abonnementet fornyes årligt.
Abonnér


Denne artikel omhandler: 

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere