Korrekturlæsning og redigering

Føj gennemslagskraft og professionalisme til dine tekster. Foruden teaterjournalistikken her på siden tilbyder jeg korrekturlæsning og tekstredigering til både private og erhverv. Jeg hjælper med formidling, retskrivning og tegnsætning.

Jeg har syv års erfaring med journalistik og sprogvidenskabelig teori. Jeg gennemarbejder dine tekster, så de bliver både korrekte, forståelige og levende. Vi kan også udvikle teksten sammen igennem sparring og vejledning, hvis du har en idé eller nogle udkast, som du gerne vil færdiggøre.

Eksempler på opgaver kan være salgsmaterialer, fag- og skønlitteratur, manuskripter, hjemmesidetekster, akademiske specialer, nyhedsbreve, artikler og produktbeskrivelser.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du vælger selv, om du vil have en simpel korrekturlæsning, eller om du vil inkludere en let tekstredigering, der også løser de sproglige knuder. Jeg tilbyder også sparring og vejledning, så vi sammen opbygger teksten fra bunden, og du får feedback på dine udkast, indtil den står knivskarp og lækker.

Søgemaskineoptimering (SEO): Skal din tekst bruges online, optimeres den naturligvis til søgemaskiner, uden at det går ud over sprogligheden.

Kontakt mig, eller udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud. Det er billigere, end du tror!


Korrektur-tilbud