Nyt velgørenhedsshow: “Grin til gavn” er det nye “Comedy Aid”

overtager kendt comedyshow

Nu vil  selv fortsætte arbejdet med et årligt velgørenhedsshow sammen med landets standupkomikere. Showet skifter navn fra “Comedy Aid” til “Grin til gavn”.

Det kendte velgørenhedsshow “Comedy Aid”, som hidtil har været arrangeret af komikerbureauet FBI – Funny Business Inc., kom tidligere på året i dårligt lys. Bureauet har grundet økonomiske vanskeligheder ikke været i stand til at overføre det indsamlede beløb til .

Nu har med opbakning fra en række komikere valgt at fortsætte traditionen med et stort velgørenhedsshow i slutningen af december – og denne gang er det uden FBI – Funny Business Inc. som arrangør. Showet skifter i samme anledning navn fra “Comedy Aid” til “Grin til gavn”.

Generalsekretær i , Johanne Schmidt-Nielsen, er ikke bekymret for at tage den økonomiske risiko, der følger med at producere showet

“Vi har taget alle de forholdsregler, vi kan, for at sikre, at showet kører videre på en økonomisk fornuftig og bæredygtig måde. Vi har nedsat et advisory board, som består af repræsentanter, der har den erfaring og de kvalifikationer, der skal til for at løfte sådan et event. Vi har ingen grund til at tro, at showet ikke fortsat skulle blive den store succes, som det hidtil har været,” siger hun til mortenhede.dk.

Komikerne vendte FBI – Funny Business Inc. ryggen, da det tidligere på året viste sig, at stadig ikke havde set noget til de 1,2 millioner kroner, som “Comedy Aid 2018” indsamlede. De to parter har nu indgået en afdragsordning på 100.000 kroner om måneden frem til maj 2020.

bekræfter, at pengene bliver afdraget som aftalt. Det er kun omkring halvdelen af beløbet, der endnu er nået frem til donationsmodtageren.

Kun tre shows i København

Det er ikke første gang, at velgørenhedsshowet skifter navn. Det begyndte som “Talegaver til Børn” på Comedy Zoo i København i 1992, og har fungeret som et samarbejde med Unicef Danmark. I 2009 skiftede det navn til “Comedy Aid” og har siden da støttet Kræftens Bekæmpelse og .

Fra i år hedder showet “Grin til gavn”, og selvom det fortsætter som koncept, er det altså første gang, at showet bliver produceret uden medvirken af FBI – Funny Business Inc.

Showet vil kunne opleves på i København den 27. december 2019, hvor der spilles tre shows henholdsvis klokken 12, 16 og 20. Det har ifølge komiker ikke været muligt at arrangere, at showet kommer til andre byer i år:

“Der er et meget begrænset antal billetter år i – kun på Bremen i København (sorry Jylland! Vi lover at komme til jer næste år, når vi har lidt længere tid til planlægning),” skriver på sin Facebook-side.

Han og kollegaen er værter på årets show, og som vanligt består de optrædende af både kendte og ukendte komikere. annonceret følgende komikere:

, , , , , , , , , , , , , og .

Grin til gavn 2019

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere