Per Scheel-Krüger forlader Teater Grob

Teater Grob skal have ny teaterchef

Teater Grobs kunstneriske leder Per Scheel-Krüger har i dag opsagt sin stilling. Samtidigt vil bestyrelsen ændre teatrets ledelsesform.

Skuespiller og instruktør Per Scheel-Krüger har været en del af Teater Grob i København siden 1997 og kunstnerisk leder i 10 år. I dag meddeler teatret, at han har opsagt sin stilling, og Maja Ries, der sammen med Per Scheel-Krüger har udgjort den fælles ledelse af teatret, som konstitueres som daglig leder.

”Nu er tiden kommet til at få nye indtryk, og helt sikkert nye udtryk. Teater Grob og udviklingen af den danske dramatik har ligget mit hjerte meget nært. Jeg er glad og stolt over vores indsats

Dette indlæg kræver abonnement

Som abonnent på mortenhede.dk får du ubegrænset adgang til hundredevis af teateranmeldelser og artikler om dansk scenekunst. Opret abonnement ved at vælge din månedlige pris herunder.

  

Vær opmærksom på, at abonnementet udelukkende er til personlig brug. Dit login må derfor ikke deles med andre, ligesom du ikke må printe eller kopiere indholdet uden særskilt tilladelse.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Vil du dele indlægget?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere