Rundvisning for små grupper på Folketeatret

Folketeatret viser rundt, mens det venter på at spille

Teatrene er lukket, og forestillingerne er aflyst. Imens byder Folketeatret i København bittesmå grupper indenfor i teatrets historiske gange.

Der hænger billeder på væggene af skuespillere igennem flere generationer. Og for enden af gangen, skærmet af glas og smukt belyst, står teatrets klenodie: Elith Reumerts originale håndskrevne manuskript til juleklassikeren ”Nøddebo Præstegård”, der havde urpremiere her i huset i 1888.

Mens Folketeatret på Nørregade i København holder lukket for forestillinger, inviterer det på rundvisning for små grupper på op til seks personer ad gangen.

»Det er blevet en overvældende succes. En halv time efter at vi havde skrevet det på Facebook, havde vi de første 14 reservationer,« fortæller teatrets direktør, Kasper Wilton.

Han er én af dem, der bruger tirsdage og torsdage i teatrets nedlukningsperiode på at vise husets mere skjulte sider frem.

Dette indhold kræver et abonnement

Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler på mortenhede.dk. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere