Solo Performance Festival begynder i dag

Monologfestivalen “ENESTÅENDE – Solo Performance Festival” viser 12 forskellige soloforestillinger i Aarhus og Herning hen over de næste 10 dage.

I dag skydes Europas største soloforestillingsfestival i gang på Teatret Gruppe 38 i Aarhus C og Team Teatret i Herning. Monologfestivalen hedder ”ENESTÅENDE – Solo Performance Festival”.

Enestående - Solo Performance Festival

“ENESTÅENDE – Solo Performance Festival” varer 10 dage frem til den 19. marts 2017. I denne periode er det muligt at se op til 12 forskellige soloforestillinger, som kommer fra både Danmark og udlandet, og som både består af urpremierer og genopsætninger.

I programmet ser vi blandt andet ”Abrahams børn” af og med teaterskaberen Hans Rønne. Forestillingen er tidligere anmeldt på mortenhede.dk, samt omtalt i anmeldelsen af ”Befri gudstjenesten” i februar 2017.

Teatret Gruppe 38 bidrager også selv til festivalen med deres egen, anderkendte familieforestilling (fra 8 år) ”Hans og Grete”. Denne forestilling spilles af teatrets kunstneriske leder, Bodil Alling, og instrueres ligeledes af Hans Rønne.

En helt nytilvirket forestilling er skuespiller og Reumert-talentprismodtager Nanna Cecilie Bangs forestilling ”True.Story”, som er iscenesat af Christian Lollike og produceret af Lollikes Teater Sort/Hvid.
”True.Story” har urpremiere på Team Teatret i Herning i aften den 10. marts 2017, og spiller på Teatret Gruppe 38 i Aarhus i morgen den 11. marts 2017, hvorefter den også anmeldes på mortenhede.dk.

Nanna Cecilie Bang - True.Story - Solo Performance Festival
Nanna Cecilie Bang i “True.Story”
Foto: Petra Kleis

Festivalens program rummer fire udenlandske forestillinger, som kommer fra hhv. Belgien, Sverige, Storbritannien og Israel. Danske skuespillere som Claes Bang og Jesper Lohmann er også at finde på programmet.

Monologfestivalen ”ENESTÅENDE – Solo Performance Festival” er en del af Aarhus 2017, og forestillingerne er særligt udvalgte til festivalen. Se hele programmet hos Teatret Gruppe 38 eller Team Teatret. Ønsker du adgang til hele festivalen, kan der købes partout-kort for 450,- kroner på begge teatres hjemmesider.


Abonnér på indhold fra mortenhede.dk via RSS, eller følg med på Facebook eller Twitter. Vil du gerne have din nyhed på mortenhede.dk, er du velkommen til at kontakte mig.

En mening om “Solo Performance Festival begynder i dag

Lukket for kommentarer.