Solo Performance Festival begynder i dag

Monologfestivalen “ENESTÅENDE – Solo Performance Festival” viser 12 soloforestillinger i Aarhus og Herning hen over de næste 10 dage.

I dag skydes Europas største soloforestillingsfestival i gang på i Aarhus C og i Herning. Monologfestivalen hedder ”ENESTÅENDE – Solo Performance Festival”.

Enestående - Solo Performance Festival

“ENESTÅENDE – Solo Performance Festival” varer 10 dage frem til den 19. marts 2017. I denne periode er det muligt at se op til 12 forskellige soloforestillinger, som kommer fra både Danmark og udlandet, og som både består af urpremierer og genopsætninger.

I programmet ser vi blandt andet ”Abrahams børn” af og med teaterskaberen . Forestillingen er tidligere anmeldt på mortenhede.dk, samt omtalt i anmeldelsen af ”Befri gudstjenesten” i februar 2017.

bidrager også selv til festivalen med deres egen, anderkendte familieforestilling (fra 8 år) ”Hans og Grete”. Denne forestilling spilles af teatrets kunstneriske leder, , og instrueres ligeledes af .

En helt nytilvirket forestilling er skuespiller og Reumert-talentprismodtager s forestilling ”True.Story”, som er iscenesat af og produceret af Lollikes Teater .

”True.Story” har urpremiere på i Herning i aften den 10. marts 2017, og spiller på i Aarhus i morgen den 11. marts 2017, hvorefter den også anmeldes på mortenhede.dk.

Nanna Cecilie Bang - True.Story - Solo Performance Festival
i “True.Story”
Foto: Petra Kleis

Festivalens program rummer fire udenlandske forestillinger, som kommer fra hhv. Belgien, Sverige, Storbritannien og Israel. Danske skuespillere som og er også at finde på programmet.

Monologfestivalen ”ENESTÅENDE – Solo Performance Festival” er en del af , og forestillingerne er særligt udvalgte til festivalen. Se hele programmet hos  eller . Ønsker du adgang til hele festivalen, kan der købes partout-kort for 450,- kroner på begge teatres hjemmesider.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere