Stadig tomme sæder trods politisk aftale om udfasning af afstandskravet

Afstandskravet er ophævet, men der er stadig tomme pladser

Fra den 1. august er afstandskravet ved udendørsforestillinger ophævet. Men udmeldingerne er uklare, og teatrene fastholder det tomme sæde.

Torsdag eftermiddag kunne man læse Sjællands Teaters direktør Kristoffer Møller Hansens debatindlæg hos Kulturmonitor. Her stiller direktøren sig undrende over restriktionerne ved den kommende udendørsforestilling “Zorro og den forbudte sombrero”, hvor der stadig skal holdes afstand imellem tilskuerne under forestillingen.


Du bestemmer selv prisen

Få ubegrænset adgang på mortenhede.dk til en valgfri månedlig pris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet eller ændre prisen.

Bemærk! Abonnementet er personligt og kun til privat brug.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere