Taleskrivning – få hjælp til din tale

Skal du holde en tale – enten til en fest eller i forbindelse med dit arbejde – så kan jeg hjælpe dig med at få budskabet ud!

Har du nogensinde lyttet til en dårlig tale? Så ved du sikkert, at en god tale er en kombination af mange elementer; den skal blandt andet indeholde klare budskaber, have et levende sprog og være en fornøjelse at lytte til.

Som journalist er jeg ekspert i formidling, og med erfaring og kurser inden for taleteknik og scenisk udtryk er jeg det oplagte valg, når det gælder hjælp til taleskrivning.

Vi begynder der, hvor du er nået til

Det vigtigste udgangspunkt er, at du har nogle budskaber, du gerne vil ud med – uanset om det er til medarbejdere i en virksomhed, potentielle kunder, vælgere eller gæsterne til et bryllup eller en konfirmation.

Det er ikke afgørende, hvor langt du er i processen – om du foreløbigt kun har nogle stikord eller har skrevet et helt udkast til en tale. Målet er det samme: Du skal kunne holde en tale, der siger det, du gerne vil sige, og som du kan tænke tilbage på med stolthed.

Det, som jeg kan hjælpe dig med

Jeg skriver, retter og udvikler din tale, så den bliver skarp, sjov, rørende og levende. Og når jeg afleverer talen til dig, er den lige til at gå til!

Hvis du er nervøs for at skulle holde talen, kan jeg også tilbyde træning og vejledning i, hvordan du udtrykker dig, når du taler. Jeg har også teknikker, der kan hjælpe dig af med sceneskræk, præsentationsangst og lignende blokeringer.

Skriv dine kontaktoplysninger herunder, samt hvad du helt konkret har brug for hjælp til, og så vender jeg tilbage med et tilbud til dig!


Taleskrivning-tilbud