Workshops og træningsforløb

Workshops for ledere og medarbejdere inden for kommunikation, kundedialoger og formidling. Hæv niveauet for virksomhedens kommunikation internt og eksternt.

Jeg tilbyder workshops og længere træningsforløb til virksomheder, kulturinstitutioner og andre organisationer. Alle workshops tilrettelægges efter jeres behov, og varigheden kan planlægges til mellem ½-5 dage afhængigt af formålet og virksomhedens resurser.

Træningsforløbene består af en række workshops og kurser, der har til formål at skabe en dybere forståelse for stoffet og få det arbejdet helt ind i organisationens kultur.

Læs mere herunder, eller kontakt mig, såfremt du ønsker en uddybning eller et uforpligtende tilbud på et passende forløb til jeres virksomhed.

Kommunikér med kunder og kollegaer

God kommunikation er i næsten alle virksomheder helt afgørende for en stærk markedsposition, effektivitet i produktionen, vækstskabende kunderelationer osv.

Derfor henvender disse workshops og træningsforløb sig til både ledergrupper og medarbejdere. Indholdet kan have fokus på skriftlig og mundtlig dialog med kunder, leverandører og kollegaer – både internt og eksternt.

Vi arbejder med alle aspekter af kommunikation; de klart formidlede budskaber, de velskrevne tekst, den gode tone og det venlige kropssprog. Vi kan også dykke ned i mere specialiserede emner som eksempelvis konflikthåndtering, salgssprog, tillidsskabende dialoger og mødeledelse.

Kontakt mig med en kort beskrivelse af, hvilken opgave du ønsker hjælp til at løse, og så vil jeg vende tilbage til dig snarest muligt.