ANMELDELSE: Cirkus Summarum 2022

Wow-oplevelser for hele familien i årets Cirkus Summarum

Vi savner lidt af Ramasjang-værternes kendte karaktertræk, men ellers byder årets Cirkus Summarum på et helt "summarummantastisk" cirkusshow.

4 ud af 6 stjerner

Hvad betyder "summarummantastisk"? Så kort og ukompliceret kan handlingen i årets Cirkus Summarum opsummeres.

Da de andre værter fra DR Ramasjang overgår hinanden i vilde tillægsord om, hvor vidunderlig dagens forestilling bliver, opfinder Hr. Skæg i et øjebliks overstadighed det overrumplende "summarummantastisk". Motor Mille, Silja og Onkel Reje kender ikke ordet, og før Hr. Skæg når at forklare misforståelsen, er hans tre venner i fuld gang med at finde ud af, hvad det kan betyde. Og så har vi et dramaturgisk anslag til at lave cirkus.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere