Velkommen til mortenhede.dk

Mit navn er Morten Hede, og jeg har drevet mortenhede.dk som et medie for professionel kritik og journalistik inden for kulturområdet siden 2012.

I 2020 indførte jeg betalingsmur på siden, og samtidig blev mortenhede.dk tilmeldt Pressenævnet, hvilket betyder, at jeg som ansvarshavende skal leve op til medieansvarsloven og god presseskik.

Dermed er mortenhede.dk et professionelt drevet netmedie med loyale abonnenter og et højt journalistisk ambitionsniveau.

Som abonnent hos mortenhede.dk vil du opleve, at teateranmeldelserne udgør en stor del af udgivelserne. De ledsages løbende af både artikler, anmeldelser og podcastepisoder, der dækker kunsten og kulturen i bredere forstand.

Mit arbejde som kulturjournalist

Foruden arbejdet med at drive og udvikle mortenhede.dk har jeg i en årrække arbejdet freelance for andre medier. Siden 2016 har jeg været fast tilknyttet Teateravisen.dk som anmelder af børne- og ungdomsteater, og siden 2018 har jeg været Morgenavisen Jyllands-Postens faste teaterkritiker.

Derudover sørger jeg for at holde mig grundigt orienteret omkring kulturpolitik og forvaltning inden for kulturområdet. Jeg kommenterer jævnligt på tendenser og kulturpolitiske nyheder både her på siden og på andre relevante medier.

Derudover benytter jeg min særlige viden og erfaring som både underviser og foredragsholder, samt som fagekspert i andre mediers dækning af kultur- og ikke mindst teaterstoffet.

I 2016 blev jeg medlem af Foreningen Danske Teaterjournalister, som er Danmarks eneste foreningen for professionelle skribenter og kritikere inden for scenekunst. Her er jeg med til at uddele foreningens årlige priser, Teaterpokalen, Teaterkatten og Initiativprisen.

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere