ANMELDELSE: Begrænset udsyn, Carsten Eskelund

Forrygende 3-lags-comedy i rolige omgivelser

Hvis man vil opleve potentialet ved standup som kunstart, så er Carsten Eskelunds onemanshow "Begrænset udsyn" det bedste eksempel lige nu.

5 ud af 6 stjerner

Carsten Eskelund begyndte som standupkomiker i 2000, og allerede i 2002 blev han landskendt som en sjettedel af showet "Den ægte vare", der blev udgivet på dvd og medvirkede til standuppens folkelige gennembrud i Danmark. Siden har andre komikernavne fyldt mere i tv og på plakater, men ikke desto mindre er han stadig blandt den absolutte elite i dansk standup.

Nu er han på turné med onemanshowet "Begrænset udsyn", hvor han med sin afdæmpede stil imponerer feinschmeckere, der sætter pris på hans tekniske og intellektuelle overskud.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere