ANMELDELSE: Elsk mig i nat, One And Only Musicals

Vi stiller højere krav til musicals, end ”Elsk mig i nat” kan indfri

Musicalen ”Elsk mig i nat” har banaliteter og melodrama nok til en hel sæbeopera, men det ringe drama opvejes heldigvis af gode sangere.

3 ud af 6 stjerner

Der er sket meget, siden den hit-spækkede musical ”Elsk mig i nat” havde urpremiere i 2009. Dels har det danske teaterpublikum været igennem en radikal musicalopdragelse, som ikke mindst har været ført an af det tidligere Fredericia Teater og performerne fra musicaluddannelsen i samme by. Og dels ser den musikdramatiske scene helt anderledes ud her i 2022, hvor musicalpremiererne synes at stå i kø.

”Elsk mig i nat” var dengang og er stadig en tam og temmelig ringe historie rent dramatisk, og den lugter langt væk af kommerciel succesmalkning på 80’er-poppens bekostning.

Jeg skal ikke her kede læseren med et resumé af forestillingen.

Du skal være logget ind for at kunne læse anmeldelser på mortenhede.dk.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere