ANMELDELSE: Elias Ehlers : Helt perfekt, Musikhuset Aarhus

Den svære 2'er fra Elias Ehlers er blevet til en grundfæstning af Ehlers' talent, og han er nu indiskutabelt på landkortet over det danske comedy-landskab.

4 ud af 6 stjerner

Komiker Elias Ehlers er på turné med sit andet onemanshow "Helt perfekt", hvor han vender bevidstheden lidt mere ud mod verden, end vi tidligere har set ham gøre. Han har en særlig evne til at få opgivenhed og livstræthed til at være morsomt, men tidligere har hans energi været så tung og indadrettet, at et helt show føltes langt. Nu er der skruet på alle de rigtige knapper, og Elias Ehlers er for alvor på banen nu. Denne gang som en knivskarp joke-rytter.

Elias Ehlers Foto: Pressebillede
Elias Ehlers
Foto: Pressebillede

Hans nye fokus på, hvad livet i virkeligheden byder på, når det altså leves helt almindeligt og ordinært, klæder ham ganske godt. Med sit på én gang minimalt mimiske og grotesk grimasseskærende ansigt rykker han grin hjem, så tøserne i salen hulker af grin, og de fleste andre får ondt i kæberne.

Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere