ANMELDELSE: Michael Schøt – Dæmonkrati

Publikum stemmer om Hawaii-pizza og dødsstraf

Med onemanshowet ”Dæmonkrati” sætter standupkomikeren og satirikeren Michael Schøt fokus på demokratiet og absurditeterne i vores samfund.

5 ud af 6 stjerner

Michael Schøt er en særdeles driftssikker komiker. ”Dæmonkrati” er hans syvende onemanshow, og selv om hans udtryk og teknik er blevet mere raffineret med årene, har han ligget stabilt i toppen af dansk comedy i mere end et årti. Siden sit første onemanshow, ”Upolitisk korrekt” fra 2009, har han underholdt med emner som politik og samfundsforhold.

Han har for længst fået prædikatet ”politisk komiker”, men det er heller ikke et ry, han forsøger at løbe fra. Og i dette show indleder han med en bekymring, som ikke bare handler om rigets tilstand, men også om hans l

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere