ANMELDELSE: Romeo & Julie, Aarhus Teater

Sådan skal "Romeo & Julie" anno 2022 se ud

Instruktøren og de medvirkende på Aarhus Teater lader os forstå poesien, humoren og meningen i "Romeo & Julie", som vi sjældent forstår den.

6 ud af 6 stjerner

Selvom teksten stadig er Shakespeares, og oversættelsen stadig er Brunses, så har Maren Bjørseth alligevel givet "Romeo & Julie" nyt liv i opsætningen på Aarhus Teater i samarbejde med Holstebro Dansekompagni. Umiddelbart fatter man ikke mistanke; det begynder stadig med uro i Veronas gader, Julie spørger stadig "hvorfor er du Romeo", og til sidst dør alle, som de nu engang skal.

Alligevel går jeg fra Aarhus Teater med en oplevelse af at have set "Romeo & Julie" for første gang, som var den dampende friskbrygget. For det første fordi de medvirkende formår at formidle historien p

Dette kræver et abonnement

På mortenhede.dk kan du gratis læse aktuelle teateranmeldelser, så længe forestillingen spiller. Vil du have adgang til ældre anmeldelser og eksklusive artikler, guides, interviews og nyhedsoverblik, så kan du oprette et abonnement til 99,- kroner om måneden. Du kan til enhver tid ændre eller opsige dit abonnement.

Har du allerede et abonnement? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere