ANMELDELSE: Sandhed og konsekvens, Teatret ved Sorte Hest

Sjovt og smertefuldt ordfægteri i "Sandhed og konsekvens"

Lars Noréns ”Sandhed og konsekvens” bliver brutal, ondskabsfuld og dybt underholdende i hænderne på Maria Vinterberg og det eminente hold.

5 ud af 6 stjerner

Det er måske verdens værste parmiddag, vi er tilskuere til på Teatret ved Sorte Hest, der har taget Lars Noréns ægteskabelige dobbeltopgør ”Sandhed og konsekvens” fra 1989 ned fra hylden. Forestillingen foregår hjemme i Elisabeth og Jens’ dagligstue, hvor Elisabeths søster Julie og hendes mand Mikael er på besøg for at fejre Elisabeths 50-års fødselsdag.

Nu slænger de sig i sofaen og fordøjer middagen over et stort glas gin. Og så begynder sandhederne at komme frem. Først som sarkasme og spydige kommentarer, men gradvist bliver udbruddene større og ordene hårdere. Og i løbet af et par timer bliver situationen så overdrevet og brutal, at der ikke synes at være nogen vej tilbage.

Den 26.

Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere