ANMELDELSE: Cirkus ifølge Bubber 2, Cirkus Arena

Cirkus Arena med gedigen 65-års jubilæumsforestilling

Bubber og Julie Berthelsen er et yderst velfungerende værtspar i årets udgave af Cirkus Arena, der også får os helt ud på kanten af stolene.

5 ud af 6 stjerner

Her 67 år efter sin etablering i 1955 kan Cirkus Arena endelig fejre sit 65-års jubilæum med endnu en omfattende danmarksturné. Som med så meget andet blev de oprindelige festligheder udskudt et par år grundet virussen, så hestene blev staldet op, trapezen blev hængt til tørre, og de oversavede damer måtte stå på egne ben.

Men nu er det igen blevet cirkustid, og selvom familien Berdinos navnkundige cirkus på papiret nærmer sig pensionsalderen, så er det tilsyneladende slet ikke på vej til at hvile teltpælene.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere