ANMELDELSE: Cirkus Jul 2021

Efter pausen byder Cirkus Jul på romantik, komik og artisteri

Muskelsvindfonden byder for første gang på Cirkus Jul, som med et mere teatererfarent hold langt overgår sommerpendanten Cirkus Summarum.

3 ud af 6 stjerner

Muskelsvindfonden, der sædvanligvis slår cirkusteltet op om sommeren for at spille Cirkus Summarum, har i år tændt for varmekanonerne og inviteret til vintercirkus i samarbejde med Saxo og Aarhus Teater.

I forestillingen ”Cirkus Jul” møder vi ikke Ramasjang-værterne, som vi gør i Cirkus Summarum, men forestillingens hovedpersoner er i stedet hentet fra bøgernes verden. Historien handler om Cirkus Sol, der er blevet vækket fra sit vinterhi og har svært ved at komme i julehumør.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere