ANMELDELSE: Cirkus Jul 2022

Teater og cirkus smelter vellykket sammen i årets Cirkus Jul

For anden gang kommer Cirkus Jul til byen med en læsevenlig vinterpendant til Cirkus Summarum - og i år er historiefortællingen endnu bedre.

4 ud af 6 stjerner

Siden sidste år er Muskelsvindfonden, der i forvejen står bag sommertraditionen Cirkus Summarum, også begyndt at møve sig ind på cirkuspladserne i vintersæsonen. I samarbejde med Saxo og Aarhus Teater har de skabt Cirkus Jul, der i højere grad er båret af historiefortælling, og hvor karaktererne – i modsætning til Cirkus Summarum – ikke er kendt fra tv, men fra bøgernes verden.

Sidste år var det, som om Cirkus Jul ikke rigtigt kunne finde sig til rette i cirkusmanegen i første akt, men efter pausen begyndte artisteriet og skuespillet at give mening.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere