ANMELDELSE: Cirkusrevyen 2022

Trods sygemelding er Cirkusrevyen stadig i mesterklassen

Cirkusrevyen måtte sadle om før premieren, da Lisbet Dahl blev sygemeldt fra sin afskedssæson, men den er stadig en revy fra øverste hylde.

5 ud af 6 stjerner

To store revypersonligheder er væk fra den legendariske scene i teltet på Bakken. Ulf Pilgaard gav sin afskedssæson sidste år, hvor han blev hyldet af publikum og hædret af H.M. Dronningen. I år skulle have været Lisbet Dahls afskedssæson som både medvirkende og instruktør, men få dage før premieren blev hun sygemeldt.

Derfor bliver hendes sidste sæson i Cirkusrevyen altså uden hende. Instruktøren Joy-Maria Frederiksen sprang til og gennemførte de sidste, kritiske dages prøver i hendes sted.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere