ANMELDELSE: En kort en lang, Aalborg Teater

Feel-good-musical er en tydeligere version af Hella Joof og Klaus Bondams filmsucces "En kort en lang" fra 2001. Aalborg Teater har adopteret filmen til en næsten lige så succesfuld teateroplevelse.

4 ud af 6 stjerner

Der er dømt musical på Aalborg Teater med forestillingen "En kort en lang", som er en teatraliseret udgave af succesfilmen fra 2001. Filmmanuskriptet er omskrevet til sangtekster og dramatik, og der er suppleret med en række nye sange af Martin Brygmann. Musicalstemningen er dog en anelse tam langt hen ad vejen, og først i 2. afdeling kommer en sang med et gedigent sceneshow, mens Carsten Svendsen synger, at han skal være far. I særdeleshed er åbningsnummeret tydeligvis tænkt som en fest - og som et præsentationsnummer - men scenerummet bliver uendeligt stort i det nummer, og på scenen prøver de på at fylde rummet ud.

Men publikum er med fra starten af. Det er et glædeligt gensyn med personerne fra filmen, og persongalleriet er besat af en stribe gode skuespillere.

Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere