ANMELDELSE: Ha’ det godt i Natashaland, Natasha Brock

Natasha Brock har det fantastisk i "Natashaland"

Standupkomikeren Natasha Brock er på turné med sit tredje soloshow, "Ha' det godt i Natashaland", om at være uperfekt og tilfreds for det.

4 ud af 6 stjerner

Standupkomikeren Natasha Brock er i disse uger i færd med at gøre sig godt og grundigt folkekær med sin deltagelse i Vild Med Dans på TV2. Det afskærer hende dog ikke fra samtidigt at være på turné med sit nye soloshow, "Ha' det godt i Natashaland", som hun indleder med indforstået at fortælle, at hvis hun ser træt ud, så er det, fordi hun er træt.

Foruden en kommentar om, at hun ikke er kommet i den gode form, som hun var blevet stillet i udsigt, så handler showet ikke om Vild Med Dans. Titlen kommer fra et brud med en ekskæreste, som efter sigende skulle have skrevet det

Dette kræver et abonnement

På mortenhede.dk kan du gratis læse aktuelle teateranmeldelser, så længe forestillingen spiller. Vil du have ubegrænset adgang til alle anmeldelser, eksklusive artikler, guides, interviews og nyheder, så kan du oprette et abonnement her. Du kan til enhver tid ændre eller opsige dit abonnement.

Har du allerede et abonnement? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere