ANMELDELSE: Ha’ det godt i Natashaland, Natasha Brock

Natasha Brock har det fantastisk i "Natashaland"

Standupkomikeren Natasha Brock er på turné med sit tredje soloshow, "Ha' det godt i Natashaland", om at være uperfekt og tilfreds for det.

4 ud af 6 stjerner

Standupkomikeren Natasha Brock er i disse uger i færd med at gøre sig godt og grundigt folkekær med sin deltagelse i Vild Med Dans på TV2. Det afskærer hende dog ikke fra samtidigt at være på turné med sit nye soloshow, "Ha' det godt i Natashaland", som hun indleder med indforstået at fortælle, at hvis hun ser træt ud, så er det, fordi hun er træt.

Foruden en kommentar om, at hun ikke er kommet i den gode form, som hun var blevet stillet i udsigt, så handler showet ikke om Vild Med Dans.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere