ANMELDELSE: Kunsten at være okay, Nørrebro Teater

Årets gang i et gennemsnitligt menneskeliv

Nørrebro Teaters "Kunsten at være okay" læner sig op ad teaterkoncertgenren med tekster af Nanna Cecilie Bang og musik af Thomas Buttenschøn.

4 ud af 6 stjerner

Teaterkoncerterne har ikke levet forgæves, og i Nørrebro Teaters forestilling "Kunsten at være okay" møder Niels Erlings bud på teaterkoncertgenren Nanna Cecilie Bangs moderne tekster og det musikalske univers af Thomas Buttenschøn. Og det er en ret skøn forening.

De fleste af sangene i forestillingen har et klart Thomas Buttenschøn-udtryk, som denne anmelder mest af alt forbinder med det fremragende album "Fantastiske mandag" fra 2006. Og lægger man Nanna Cecilie Bangs tekster til Buttenschøns musik, så får de den samme finurlighed, som kendetegner Buttenschøns sangtekster, m

Dette kræver et abonnement

På mortenhede.dk kan du gratis læse aktuelle teateranmeldelser, så længe forestillingen spiller. Vil du have ubegrænset adgang til alle anmeldelser, eksklusive artikler, guides, interviews og nyheder, så kan du oprette et abonnement her. Du kan til enhver tid ændre eller opsige dit abonnement.

Har du allerede et abonnement? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere