ANMELDELSE: Kunsten at være okay, Nørrebro Teater

Årets gang i et gennemsnitligt menneskeliv

Nørrebro Teaters "Kunsten at være okay" læner sig op ad teaterkoncertgenren med tekster af Nanna Cecilie Bang og musik af Thomas Buttenschøn.

4 ud af 6 stjerner

Teaterkoncerterne har ikke levet forgæves, og i Nørrebro Teaters forestilling "Kunsten at være okay" møder Niels Erlings bud på teaterkoncertgenren Nanna Cecilie Bangs moderne tekster og det musikalske univers af Thomas Buttenschøn. Og det er en ret skøn forening.

De fleste af sangene i forestillingen har et klart Thomas Buttenschøn-udtryk, som denne anmelder mest af alt forbinder med det fremragende album "Fantastiske mandag" fra 2006.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere