ANMELDELSE: Frankly my dear I don’t give a damn, Aarhus Teater

Om at føle sig som en shawarma, der smadrer imod jorden

Koncertforestillingen “Frankly my dear I don’t give a damn” på er endnu et pletskud fra dramatiker .

5 ud af 6 stjerner

Vi ved efterhånden alle, hvad en teaterkoncert er, men på gør de det modsatte med forestillingen “Frankly my dear I don’t give a damn”. Hvor teaterkoncerter er en række fortolkede musiknumre iscenesat med teatrets virkemidler, så er denne forestilling en række dramatiske tekster, der er fortolket ind i et koncertformat med musikalske virkemidler. Vi kunne kalde det koncertteater for at adskille den fra teaterkoncerten, selvom begge begreber bruges lidt i flæng.


Du bestemmer selv prisen

Få ubegrænset adgang på mortenhede.dk til en valgfri månedlig pris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet eller ændre prisen.

Bemærk! Abonnementet er personligt og kun til privat brug.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere