ANMELDELSE: I’ de fucking bedste, Teater Apropos og Teaterhuset Filuren

En hyldest til de fucking bedste unge med selvironien i behold

Hvordan magter en teenager at stå op om morgenen, spørger det komiske, sarkastiske, men også ærligt hyldende show "I' de fucking bedste".

5 ud af 6 stjerner

Vi voksne elsker at hade teenagerne. Disse evigttrætte, aldrigmætte, bekymringstunge, grænsesøgende og selviscenesættende vækstbomber, der gror ud af børneværelserne og spirer lige lukt ind i fremtiden. Og vi skælver ved tanken om, hvordan det vil gå for samfundet, når disse bøvhoveder en dag skal overtage ansvaret.

Men de er jo også fantastiske. Det opdager vi, når vi ser Teater Apropos og Teaterhuset Filurens hyldestshow med titlen "I' de fucking bedste", hvor de tre voksne medvirkende påskønner ungdommen for så lidt som at stå op om morgenen.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere