ANMELDELSE: Inden vi dør synger vi en sang, Teatret ved Sorte Hest

En ærlig og selvironisk kabaret om at blive gammel

Teatret ved Sorte Hest hylder ikke alderdommen, men sender kærlige hilsner til det levede liv i kabaretten ”Inden vi dør synger vi en sang”.

5 ud af 6 stjerner

"Bestemmer man selv sin alderdom?" spørger Maria Stenz ud mod publikum i alderdomskabaretten ”Inden vi dør synger vi en sang”. Et par stykker blandt publikum svarer småbittert nej til det ellers retoriske spørgsmål. Men 82-årige Maria Stenz er ikke sådan at slå ud; hun ranker sin i forvejen smukke kropsholdning og siger, at hun altid holder ryggen strakt.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Du bestemmer selv prisen

Få ubegrænset adgang på mortenhede.dk til en valgfri månedlig pris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet eller ændre prisen.

Bemærk! Abonnementet er personligt og kun til privat brug.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere