ANMELDELSE: Leonora Christina, Odeon

Hvor er den, der skulle have sagt nej?

Musicalen ”Leonora Christina” på Odeon i Odense er for ustruktureret og for omfattende til Peter Langdals krøllede idéer og æstetiske fokus.

3 ud af 6 stjerner

Lad det være sagt med det samme: I den store musicalsatsning ”Leonora Christina” på Odeon i Odense er de medvirkende både velsyngende og velspillende, og det visuelle udtryk er smukt og gennemarbejdet.

Der er så meget kvalitet, at det halve kunne være nok – og det er i bogstavelig forstand: Det halve ville have været rigeligt. Forestillingen strækker sig nemlig over tre timer, og det bedste, man kan sige om det, er, at publikum får en masse teater for billetprisen.

Musicalen e

Privat
Månedligt abonnement. Kun til privat brug.
kr149,-
Fornyes automatisk. Afmeld når som helst.
Prøv 1 uge gratis
Erhverv
Månedligt abonnement. Inkluderer 5 logins.
kr495,-
Fornyes automatisk. Afmeld når som helst.
Opret abonnement

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Tagget i dette indlæg: Anders Gjellerup Koch, Andreas Garfield, Ashley Martin-Davis, Casper Schreiber, Cecilie Gerberg, Christian Mosbæk, Christina Elisabeth Mørkøre, Den Fynske Opera, Frederik Mansø Boutrup, Jesper Findshøj, Joakim Lind Tranberg, Jonas Bøgh, Karin Betz, Lars Simonsen, Natalí Vallespir Sand, Odense Symfoniorkester, Odense Teater, Peter Friis, Peter Langdal, Stephen Henriksen, Stig Rossen, Torben Kirkegaard, Troels Lyby, Xenia Lach-Nielsen

Del denne artikel

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere