ANMELDELSE: Levemand, Tobias Dybvad

Hygge og humor går hånd i hånd i Tobias Dybvads "Levemand"

I sit onemanshow "Levemand" har Tobias Dybvad skåret ned for de sjove billeder og træder i karakter som publikumsstærk standupkomiker.

4 ud af 6 stjerner

Det er fjerde gang, at standupkomikeren Tobias Dybvad går på scenen med et onemanshow. De første tre shows, “Sjov mand, klam personlighed”, “Er det ikke dig fra Dybvad?” og “Fasser Partner”, har alle været centreret omkring en storskærm, hvor videobidder, billeder og udklip fra sociale medier bliver vist og kommenteret på som et gennemgående greb.

I showet “Levemand” har han lavet et videoindslag, som vi ser til sidst i showet, og ellers er det udelukkende klassisk standup, der leveres igennem showet.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere