ANMELDELSE: Levemand, Tobias Dybvad

Hygge og humor går hånd i hånd i Tobias Dybvads "Levemand"

I sit onemanshow "Levemand" har Tobias Dybvad skåret ned for de sjove billeder og træder i karakter som publikumsstærk standupkomiker.

4 ud af 6 stjerner

Det er fjerde gang, at standupkomikeren Tobias Dybvad går på scenen med et onemanshow. De første tre shows, “Sjov mand, klam personlighed”, “Er det ikke dig fra Dybvad?” og “Fasser Partner”, har alle været centreret omkring en storskærm, hvor videobidder, billeder og udklip fra sociale medier bliver vist og kommenteret på som et gennemgående greb.

I showet “Levemand” har han lavet et videoindslag, som vi ser til sidst i showet, og ellers er det udelukkende klassisk standup, der leveres igennem showet. På den måde synes Tobias Dybvad, der jo i høj grad ke

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere