ANMELDELSE: Odsherred Sommerrevy 2022

Odsherred Sommerrevy kommer imponerende godt fra start

Frede Gulbrandsens nye Odsherred Sommerrevy lægger ud med en både charmerende, sjov, rørende og absurd premieresæson i Nykøbing Sjælland.

5 ud af 6 stjerner

Sidste år lukkede og slukkede Dragsholmrevyen, der i en årrække har haft til huse på Odsherred Teater i Nykøbing Sjælland. Skuespillerne Bente Eskesen og Susanne Breuning, der udgjorde Dragsholmrevyens modne, modige og morsomme skuespillertrup, pryder i denne sæson revylandet som freelancere. Bente Eskesen er den funklende stjerne over dette års 6-stjernede Nykøbing Falster Revyen, mens Susanne Breuning sætter både fut og jazzballet i Harmoniens Revyperler i Rødvig.

I mellemtiden er der også sket nye ting på Odsherred Teater.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere