ANMELDELSE: Pinocchio, Marionetteatret

Børn rynker på panden over "Pinocchio" i Kongens Have

Marionetteatrets nonverbale "Pinocchio" savner basale fortælleevner og bliver en uforståelig og underligt uæstetisk forestilling.

1 ud af 6 stjerner

Hvis man har børn – eller har passet andres, så ved man, hvor lidt der skal til, for at få et barn til at grine. Men ikke engang dét lykkes Marionetteatret i Kongens Have i København rigtig med. Det sker kun et par gange, når én får en bold i hovedet, eller når en ballon flyver til vejrs.

Resten af tiden sidder børn såvel som deres voksne med rynkede pander og prøver at finde en fortælling i Marionetteatrets nye, nonverbale forestilling "Pinocchio". Mange vil sikkert kende Disneys filmatisering efter Carlo Collodis roman "Pinocchios eventyr" (1883), men det er ingen hjælp.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere