ANMELDELSE: Pretty Woman – The Musical, Lion Musicals

32 års udvikling klæder ikke "Pretty Woman - The Musical"

Der er vidunderlige solister og æstetiske wow-oplevelser i musicalversionen af ”Pretty Woman”, men historien er helt ude af trit med tiden.

4 ud af 6 stjerner

En mand er værd, hvad han har tjent, mens en kvinde er værd, hvad en mand vil betale for hende. I dag ville et filmmanuskript med dét budskab nok ikke nå meget længere end til idéplan, men i 1990 blev ”Pretty Woman” en hjørnesten iblandt romantiske komedier. Her forelsker milliardæren Edward Lewis (Richard Gere) sig i luderen Vivian Ward (Julia Roberts), som han har lejet i en uge, hvorefter han redder hende i sin limousine.

Ja, det var en anden tid dengang. Nu er vi blevet 32 år og en stribe feminismebølger klogere. Alligevel har Lion Musicals altså valgt at tage på turné med musicalversionen af selvsamme ”Pretty Woman”. Meget mere ikke-woke og ude af trit med tidsånden kan man næppe være.

Pretty Woman - Tove Nørgaard
Foto: Morten Rygaard

Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere