ANMELDELSE: United Change 2021, Teatret Svalegangen

Tag et stykke med verdensmål til ”United Change”

Teatret Svalegangen har store ambitioner med projektet ”United Change”, hvor FN’s 17 verdensmål iscenesættes i små events for enhver smag.

5 ud af 6 stjerner

Teatret Svalegangen og dets direktør, Per Smedegaard, har sat sig for at iscenesætte alle 17 af FN’s verdensmål i 2023. Og under dette års Aarhus Festuge skyder de projektet ”United Change” i gang med en gadefest, hvor seks af verdensmålene er på programmet.

Det kan da ikke lade sig gøre, tænker jeg, før jeg ankommer til Rosenkrantzgade, hvor gadefesten har besat asfalten. Teatret Svalegangen er ikke et lille teater med få og sparsomme produktioner. Slet ikke. Der er tre regulære scener og plads til store armbevægelser.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere