ANMELDELSE: Who Killed Don Calzone, Crazy Christmas Cabaret 2022

På 39. sæson er Crazy Christmas Cabaret mest for de indviede

År efter år vender publikum tilbage til det engelsksprogede Crazy Christmas Cabaret i Glassalen i Tivoli, der dyrker sit kultagtige koncept.

3 ud af 6 stjerner

For mange er den årlige Crazy Christmas Cabaret blevet en juletradition. Ligesom balletten ”Nøddeknækkeren” eller Stig Rossens julekoncerter er det for andre. Men hvad i alverden er det med denne engelsksprogede skuespillertrup, der trækker publikum tilbage til i Glassalen i Tivoli år efter år – ja, sågar årti efter årti?

Forestillingen, der i år har fået titlen ”Who Killed Don Calzone” og er en fortsættelse af sidste års Miami Mafia-historie, er nok genremæssigt tættest på et syngespil.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere