ANMELDELSE: Zirkus Nemo 2022

Zirkus Nemo byder på verdensartister og vrøvlemonologer

Selvom Bager Jørgen og Smadremanden ikke er i deres es i år, så gør de gæstende cirkusartister dette års Zirkus Nemo uforglemmelig og sexet.

3 ud af 6 stjerner

Ikke én, men to klovne optræder i dette års Zirkus Nemo. I vanligt måbende og mimisk stil slår cirkusdirektøren Søren Østergaard forestillingen an i åbningsnummeret, der refererer til både månelandingen i 1969 og de forgangne års pandemi. Men fra en nedstyrtet rumraket dukker den anden klovn op. Det er Tommy Kenter, der med rød hat og næse gæster dette års Zirkus Nemo.

Og han ledsager forestillingen med tristesse, melankoli og jazzet klaverspil.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere