ANMELDELSE: Zorro og den forbudte sombrero, Sjællands Teater

Sjovt, men uaktuelt: Den oplagte satire udeblev i Holbæk

Usikkerhed præger oplevelsen af Flemming Jensens morsomme men også skuffende uaktuelle komedie "Zorro og den forbudte sombrero" i Holbæk.

3 ud af 6 stjerner

Nogle gange er forventningens glæde den største. Sidste sommer var det lystspillet "De fedtede fætre på Kærgården", der indtog Holbæk Museums gård med Flemming Jensenske ordspil og satiriske kommentarer indpakket i Morten Korch-stemning og instruktør Joy-Maria Frederiksens fornemmelse for slapstick.

Dengang var vi cirka fem måneder inde i pandemien, men sommerens lave smittetryk havde for længst lagt en dæmper på krisestemningen, og derfor slap man afsted med et par hilsner til coronahåndteringen og vores panikhamstring.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere